Lakásfelújítás update

Régen jelentkeztem lakásfelújítóüs bejegyzéssel. Már hetek óta beköltöztünk Zével, de ez közel sem jelenti azt, hogy elkészültünk. Viszont többen érdeklődtetek, hogy hogy állunk, mutassak képeket, ami bevallom jólesett, hiszen hónapok óta megállt az élet itt a blogon ( na jó, a Facebookon azért próbálom életben tartani:), de azért jólesett, hogy vannak még, akik emlékeznek Szofikára :)
Szóval hogy állunk?Őszintén? Sz@rul. Mi hiányzik még? Minden.
Tulajdonképp úgy költöztünk be a lakásba, hogy a fürdő 90 %-ra kész volt, illetve volt egy kanapénk, amin tudunk aludni. Sajnos mint kiderült, az Angliából hazahozott bútoraink nagyrésze használhatatlan lett, a szállítás/tárolás során tönkrementek, olyan alkatrészeik törtek el, amiket nem tudunk pótolni, így sajnos extra kiadások elé is nézünk.



A házunk előtt, még pár hete, mikor jobb idő volt


A legelső kávém, miután beköltöztünk


A hal már aktív részese az új életünknek: hol gyümölcsös, hol kenyérkosárként funkcionál. Ő a kedvenc darabom jelenleg-na jó,egyenlőre az egyetlen is :)


Közvetlenül festés, takarítás után a konyha. Azóta már bekerült ide egy hűtő, egy mosogatógép, egy mosógép és a régi ebédlőasztalunk is, amiket nagy szeretettel használunk


A virágcsokor, amit az én Z-mtől kaptam annak örömére, hogy beköltöztünk :)


Ez pedig egy részlet a fürdőnkből. Az álmennyezetet Z csinálta teljes egészében, teljes egyedül és a világítást is Ő tervezte meg, nagyon büszke vagyok rá, nagyon-nagyon szép lett

Ha kész a konyhabútor, akkor lassan elkezdhetek újra főzni is-bevallom, már nagyon vágyunk a saját főztöm után.:)
2 hét múlva megérkezik az ágyunk is és ezeket még sok-sok minden követi, szép sorjában.  A parkettát a nappaliban és a hálóban ( a régi, eredeti megmaradt) fel kell csiszolni, le kell lakkozni.  Józsi bácsival csináltatni kell előszobabútort, fürdőszobaszekrényt és egy ruhásszekrényt is a hálóba. Lesz sok-sok polc, könyvszekrény, de ezek csak szééép lassan.:)

Megjegyzések

  1. Tyű, ahogy látom a részletekből, nagyon klassz lesz minden, ha elkészül. Szuper az a csempe a konyhában és a fürdőben is, nekem is tetszettek anno az ilyen típusúak. Azt a radiátort a fürdőben nagyon irigylem, de nálunk sajnos nem ilyen a fűtési rendszer. A gipszkarton mennyezet is csodajó! A szürke padlólap is klassz! De az már kevésbé örvendetes, hogy a bútoraitok tönkrementek. Ez nagyon szomorú, és gondolom, bánatosak is voltatok miatta, meg mérgesek. De azért az ürömben is van öröm, most legalább vadiúj bútoraitok lesznek. :) Drukkolok, hogy ezek után minden jól menjen.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Koszi Gabika,orulok,hogy tetszik :) A szurke kopadlo szerelem volt elso latasra mindkettonknek,most is ugyanugy tetszik,mint amikor leraktak.Remelem a butorhoz is passzol majd :) A tonkrement butorok miatt foleg mergesek voltunk,hogy szegeny Anyuek vegigautoztak veluk egesz Europan-es tulajdonkepp hiaba. No de szep uj lesz minden,igazad van,csak hat ugye a budzse se orult neki ;)

      Törlés
  2. Jó kis összefoglaló, várom a további képeket. Egy felújításkor mindig van váratlan kiadás ... De szépen lassan minden meg lesz és ez a lényeg

    VálaszTörlés
  3. Koszi Regi,en is ezzel vigasztalom magam,hogy egyszercsak minden a helyere kerul,kesz lesz,szep lesz. Az uram meg mindenre azt mondja: " csak egyszer kell megvenni" :)

    VálaszTörlés
  4. Nem mondod hogy megsérültek a bútoraitok a hazaszállításnál??? :( :(

    VálaszTörlés
  5. Látom azért szépen haladtok! :) Hidd el előbb-utóbb minden a helyére kerül és akkor milyen jó lesz nektek! :)

    VálaszTörlés
  6. Judi, hol vettétek ti a metrócsempét? Én az álomfürdőszoba oldalán néztem, de gondoltam megkérdezlek, mert már nekem is aktuális :) köszi-puszi!

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése