Új alapanyag a smoothie-készítésben: túró.
A túró hozzáadásával extra fehérjét juttatunk a smoothie-ba, így a smoothie hatása tovább tart, ergo később éhezünk meg. A célnak a proteinpor is megfelel, amivel én nem élek-az uram viszont igen. Nekem fura mellékíze van. A túró további előnye, hogy olyan szuperkrémes textúrát varázsol a smoothie-nak, ami simán tejjel vagy joghurttal nem érhető el. Viszont kissé savanykás lesz tőle az ital, szóval ha nem hiperédes gyümölcsökkel párosítjuk, akkor gondoskodjunk némi édesítésről is.
Hozzávalók:
1 adag
2 naktarin, héjastól
60 gr félzsíros tehéntúró
4 ek. görög joghurt
fél-1 dl tej
ízlés szerint fahéj
Elkészítés:
1. Minden mehet a turmixgépbe, ami 1-2 perc alatt elvégzi a munkát.
A másik titkos összetevő a fahéj, ami amellett, hogy kalóriahozzáadás nélkül édesít, rendben tartja a koleszterin-és vércukorszintet.
Megjegyzések
Megjegyzés küldése