Kókuszos-málnás túrókrém

Kevés vele a munka, finom, látványos, egészséges a végeredmény. Bármilyen bogyós gyümölccsel kiváló lehet, de az én szívem a málna és az áfonya felé húz, de ide mégis a málna illett jobban :)
A hozzávalók nem túl pontosak, egy pohárkrémet én mindig érzésre keverek ki, ez csak egy útmutató, hogy ilyet is lehet. Sőt, azt mondom, az elkészült krémet úgy ahogy van, a fagyigépbe is betehetjük,biztosan fantasztikus lesz a végeredmény, bár én ezt most nem próbáltam, lévén tél van, de jövő hónaptól már leporolom a fagyigépet :)



Hozzávalók:
2 pohárhoz

250 gr félzsíros túró
3 púpozott ek. natúr görög joghurt
50 gr porcukor
1 ek. méz
fél citrom leve
2-3 ek. kókuszreszelék
100-150 gr fagyasztott málna


Elkészítés:
1. A túrót villával áttörjük és alaposan kikeverjük az összes hozzávalóval, a málna kivételével.
2. Előkészítünk 2 poharat / üvegtálkát és indul a rétegezés: 1 nagy kanál túrókrém, pár szem fagyasztott málna, túrókrém, málna. Túróval zárjuk a tetejét. 
3. 1-2 órára hűtőbe tesszük, majd egy kanállal 1-2 határozott mozdulattal átkeverjük a krémet, így az időközben kiolvadt mirelit málna leve márványosra mintázza a krémet.:)


Megjegyzések

Megjegyzés küldése