Ezuton szeretnem megkoszonni Mohanak a pecsetet.Nagyon szep lett!!Reszkessetek receptrablok!!!!
A Picim delutan irt egy sms-t: "Pici, ugye lesz palacsinta is?". De, persze-gondoltam magamban-tegnapelott volt palacsinta, hogy lenne mar megint...
2 perc mulva mar azon gondolkodtam-addigra nyilvanvalova valt, hogy lesz palacsinta-, hogy mivel kene betolteni, hogy kene betekerni...Vegul csak megszuletett az otlet:)
Most csak egy kis adag palacsintatesztat kevertem be: 1 tojas, tej-szodaviz-liszt erzesre. Pici so, keves cukor,gondolatnyi etolaj. Keptelen vagyok lemerni, hogy mibol mennyi kerul bele, mert kb. 3-szor ontok bele lisztet is, tejet is, vizet is:)
Csak a palacsintasuto kozepere ontottem egy fel merokanalnyi tesztat, igy ilyen kismeretuek lettek.
( Mostmar meg fogom venni azt a kor alaku kis format, amit ra kell tenni a palacsintasutore es abba onteni a cuccot, igy lesznek mertanilag pontos, kor alaku palacsintaim:))
Kifoztem egy fel csomag kokuszos pudingport es belekockaztam 1 banant. ( Hat a puding is egy kulon tortenet,mert itt csak olyan pudingport lehet kapni, ami kb. 3-szor akkora zacskoban van,mint az otthoni,mert hogy mar a cukor is benne van. Eloszor ezt nem tudtam. Eleg jo edes palacsintank lett-aztan rajottem:))
Szoval elkeszult a krem, a palacsintakat feltornyoztam egymas tetejere, mindegyik pali tetejere kentem a krembol. A tetejet egy kis csokireszelekkel szortam meg.
Mostmár Neked is van védjegyed:)
VálaszTörlésJól néz ki tényleg a végjegyed! Gratula Ildónak!
VálaszTörlésNekem van ám olyan "kör alakú kis formám", csak még nem volt alkalmam használni... :( (Era)
Ez nagyon mutatós desszert, biztos finom is volt!
VálaszTörlésVagy erről Ricsit kérdezzem?
Valoban nagyon finom volt, de azt mondta, a narancsszoszos palacsinta az etalon, azt semmi sem tudja felulmulni. Majd meglatjuk!!!
VálaszTörlés