Uj hobbink: a bonbonkeszites. Roppant egyszeru, csak egy szilikonos bonbonkeszito-forma, sok-sok otlet es sok-sok csoki kell hozza.:) Felolvasztjuk az etcsokit 1 evokanal etolajjal, fuszerezzuk fahejjal/chilivel es belekanalazzuk a formaba. Ha picit kihult, bedobjuk a hutobe, es szuk 1 ora mulva mar eszegetjuk is sajat bonbonjainkat:)
Mohika is kanalazata boszen a masszat.
Fehercsokival is probalkoztunk: ebbe kokuszreszelek kerult.
Betoltve meg nem olyan szepek.
Muszaj volt egy par marcipangolyot is gorgetnem. Csak az ize miatt:)
Es elkeszult a fahejas-etcsokis bonbon.
A masik fehercsokisba reszelt narancshej, narancsle es pici konyak kerult. Folyt.kov.:)
Karácsony közeledtével ezt a technológiát tökélyre kell fejlesztenünk,Szofikám!
VálaszTörlésIgen-igen,mindenkeppen.:)))
VálaszTörlés