Málnás-fehércsokis mousse


Roppant egyszerű, 10 perc alatt összedobható, sütés nélküli édesség.Imádtuk!

Hozzávalók 2 pohárhoz:

100 gr friss málna
2 ek. porcukor
150 ml tejszín ( double cream)
fehér csoki csepp


Elkészítés:
1. A megmosott málnát 1 ek. porcukorral botmixerrel pépesítjük.
2. Teaszűrőn átpasszírozzuk, hogy még véletlenül se maradjanak benne magok.
3. A tejszínt 1 ek. porcukorral habbá verjük és szilikonos lapáttal vagy fakanállal beleforgatjuk a málnapürét.
4. Két borospohárban elosztjuk a mousse-t, 1 szem málnával és fehér csoki cseppekkel díszítjük. Behűtve fogyasztjuk, de azonnal elfogyasztva sem okoz halált.:)


Megjegyzések