Tuesday, 19 June 2012

Pisztáciás-snidlinges pulyka

Habár nálam zajlik a tisztítókúra, az uramnál sajnos nem...Mégsem tehettem elé az asztalra 3 szelet grillezett padlizsánkarikát vacsorára, főzni kellett. És nagggggyon nehéz volt megállni, hogy ebből ne egyek. Csak a szószt kóstoltam meg és el is döntöttem, amint vége ennek az átkozott tisztítókúrának, magamat is meglepem egy ilyennel, mert elég jóféle cucc.


Hozzávalók:

fél csomag tészta
50 dkg pulykamell
3 dl tejszín
1 csokor snidling
25 szem pisztácia ( direkt megszámoltam :))
só, bors, szerecsendió
olaj

Elkészítés:
1. A tésztát kifőzzük.
2. A pulyakemellet kis kockákra vágjuk,kevés olajon pirosra sütjük. Sózzuk, borsozzuk,őrölt szerecsendióval ízesítjük.
3. Felöntjük tejszínnel és sűrűre beforraljuk. 
4. Beleszórunk egy csokor apróra vágott snidlinget és a durvára vágott pisztáciát.
5. A kifőtt tésztával tálaljuk, a tetejére még szórunk pisztáciát és snidlinget.


1 comment:

  1. Kitartás anyukám, kibírod:) Utána ebből készíts dupla adagot:)Tetszetős!

    ReplyDelete