Sunday, 8 April 2012

Kaszinótojás

Ma három dolgot készültem sütni-főzni...Abból mindössze 1 lett vállalható, a kaszinótojás. Be is zárnám a blogot azonnal, ha még egy kaszinótojást is elrontanék...Valahogy ma nem jöttek össze a dolgok. A macaronnal végleg befejeztem, a húsvéti fonott kalácsom pedig egy manduláskenyérként végezte,miután sikerült a legrosszabb receptet kiválasztanom egy receptes oldalról...
Na de vigasztalásképp itt van a kaszinótojás, ami örök kedvenc.:)


Hozzávalók: ( arányok nélkül, csak érzésre)
6 tojás
tejföl
majonéz
mustár
só, bors

Elkészítés:
1. A tojásokat keményre főzzük.
2. Megpucoljuk, hosszában félbevágjuk őket és óvatosan kiszedjük a sárgájukat.
3. A fehérjét félretesszük, a sárgáját pedig villával alaposan összetörjük.
4. Ízlés szerint tejfölt, majonézet, mustárt adunk hozzá, sózzuk, borsozzuk.
5. A simára kevert tojássárgás tölteléket visszatöltjük a fehérjékbe.




2 comments:

  1. Kedves Szofi!
    Ez egy TOLTOTT TOJAS.
    Nem kaszino tojas.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kedves Kira!
      Akkor ennek fényében megosztod velem, hogy Te hogyan készíted a kaszinótojást?

      Delete