Thursday, 16 December 2010

Újhagymás-krémsajtos tészta koktélparadicsommal

Roppant egyszerű, de fincsi kaja volt. Nagy örömömre akciósan jutottam Philadelphia krémsajthoz, amit amúgy sose veszek,mert amúgy drága. Sokáig gondolkodtam, mi legyen a sorsa, aztán úgy döntöttem, 1-2 evőkanálnyit elhasználok egy tésztához.

Hozzávalók:
20 dkg tészta
2 ek. Philadelphia ( vagy bármilyen natúr) krémsajt
2 szál újhagyma
5-6 koktélparadicsom
só,bors, pici étolaj

Elkészítés:
1.Főzzük ki a tésztát.
2. Karikázzuk fel az újhagymát,a koktélparadicsomokat vágjuk kettőbe, ha nagyobbak, akkor négybe.
3. Pici olajon pirítsuk meg a hagymát, tegyünk rá 2 ek. krémsajtot. Sózzuk, borsozzuk.
4.Keverjük hozzá a kifőtt tésztát és szórjuk meg a paradicsomdarabkákkal.
Reszelt sajt igény szerint mehet rá.


No comments:

Post a Comment