Sunday, 7 November 2010

Lazacos-kapros gnocchi


A lazacos-gombas gnocchi megjelenese ota listavezeto. Hetente legalabb egyszer biztosan az asztalra kerul. A mai napra is ez lett volna a menu, de vasarnap este 6-kor nem sikerult gombahoz jutnom.
De lazac es gnocchi mar volt itthon, igy muszaj volt kicsit valtoztatni a recepten.
Hozzavalok:
25 dkg apritott lazac
500 gr felkesz gnocchi
2 dl creme fraiche
fel citrom leve
2 ek. kapor

Elkeszites:
Tovabbra is roppant egyszeru:
1. Kifozzuk a gnocchit.
2. Icipici olajon addig piritjuk a lazacot, mig ki nem vilagosodik.
3.Ekkor raontjuk a creme fraichet, rafacsarjuk a citromot es beleszorjuk a kaprot. 
4. Hozzaontjuk a kifott gnocchit, osszeforgatjuk es mar lehet is fenykepezni,mielott Mr. Lazacosgnocchiimado meg nem kaparintja. 

No comments:

Post a Comment