tag:blogger.com,1999:blog-1665356354582378631.post3042985678231086325..comments2024-01-11T11:46:39.232+01:00Comments on Szofika a konyhában...: Vaníliakrém, tortakrém, frosting...fehérenSzofihttp://www.blogger.com/profile/00431336264450783387noreply@blogger.comBlogger12125tag:blogger.com,1999:blog-1665356354582378631.post-63253816872913396062023-03-01T18:09:08.665+01:002023-03-01T18:09:08.665+01:00Az 1.-t és a 2.-at is megcsináltam, végül a tejszí...Az 1.-t és a 2.-at is megcsináltam, végül a tejszínest raktuk a tortába. Mindkettő fenomenális lett, köszönöm szépen!nemesnagyannahttps://www.blogger.com/profile/16773417286121357920noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1665356354582378631.post-43771436773745316382022-03-12T21:02:53.167+01:002022-03-12T21:02:53.167+01:00Szia. Az a fajta tejszin nem verődik fel olyan kem...Szia. Az a fajta tejszin nem verődik fel olyan kemenyre mint pl a meggle. Akkor az volt a probléma.☝😊Anyacsak1vanhttps://www.blogger.com/profile/15911384163448072919noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1665356354582378631.post-88121850942380041602022-02-16T13:55:45.711+01:002022-02-16T13:55:45.711+01:00Szia! Azt szeretném kérdezni, hogy a vanília eszen...Szia! Azt szeretném kérdezni, hogy a vanília eszenciám nincs itthon, viszont vanília örlemény igen. Lehet vele helyettesíteni? Köszönöm! 🙂Mariettahttps://www.blogger.com/profile/15366121115779670248noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1665356354582378631.post-15912426674364708212021-02-21T22:16:07.977+01:002021-02-21T22:16:07.977+01:00Valamit én elrontottam, de nekem borzalmas lett a ...Valamit én elrontottam, de nekem borzalmas lett a keményítő miatt. :( Mi lehetett a gond? Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/13758151343066192794noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1665356354582378631.post-62095376006168136332014-08-26T06:08:34.077+02:002014-08-26T06:08:34.077+02:00Szia!
Mit gondolsz, keményítő helyett sima lisztte...Szia!<br />Mit gondolsz, keményítő helyett sima liszttel is működik a dolog?<br />KöszönömAnitahttps://www.blogger.com/profile/06734431116220863262noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1665356354582378631.post-91023256827958328512014-04-17T17:22:34.020+02:002014-04-17T17:22:34.020+02:00Köszi :) A vajas az nem az én világom, szóval mara...Köszi :) A vajas az nem az én világom, szóval marad a másik kettő :))Sorahttps://www.blogger.com/profile/10605254787845888065noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1665356354582378631.post-91865318877207113182014-04-11T16:32:15.439+02:002014-04-11T16:32:15.439+02:00A 4-5-6os alkalmas cupcake dekoralasra. A vajkrem ...A 4-5-6os alkalmas cupcake dekoralasra. A vajkrem tartos nagyon,persze izles kerdese,ki mennyire birja megenni a tomeny vajas cuccos.<br />Az 5-osnel en Philadelphiat hasznalok,nekem azzal isteni finom,mascarponeval is keszitheted,sztem az tul zsiros.<br />A 6-os isteni finom,konnyu es remekul formazhato :) Szofihttps://www.blogger.com/profile/00431336264450783387noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1665356354582378631.post-89953248826778141422014-04-11T15:09:11.241+02:002014-04-11T15:09:11.241+02:00Tejszínre én a Meggle tejszínjét ajánlom az a legj...Tejszínre én a Meggle tejszínjét ajánlom az a legjobb ;) Zsírtartalom és állag tekintetében is.<br /><br />Olyan kérdésem lenne, hogy a felsorolt krémek közül melyiket ajánlanád muffin dekorálásra? Egy sima hagyományos muffin lesz készítve és egy csillagcsővel szeretnék egy kis krémet a tetejére nyomni, ami megtartja az alakját és elég sűrű.<br />Köszönöm :)Sorahttps://www.blogger.com/profile/10605254787845888065noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1665356354582378631.post-74170609530236770872014-02-17T13:54:17.297+01:002014-02-17T13:54:17.297+01:00Kedves Szofi! Dobozos Parmalat habtejszín volt, le...Kedves Szofi! Dobozos Parmalat habtejszín volt, lehet, hogy friss tejszín kellett volna. A puding sűrű volt, csak a tejszín lazította fel amikor beleforgattam. Köszönöm, és újra fogom próbálni, remélem akkor már jobban sikerül :) tényleg finom volt, ezért is szeretném megtanulni rendesen elkészíteni :) Köszönöm, üdv. GyöngyiGyöngyihttps://www.blogger.com/profile/03288004475632377973noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1665356354582378631.post-45094664695969160232014-02-17T12:34:44.073+01:002014-02-17T12:34:44.073+01:00Kedves Gyöngyi, sajnálom, hogy nem sikerült, én má...Kedves Gyöngyi, sajnálom, hogy nem sikerült, én már többször is elkészítettem.Milyen tejszínt használtál? <br />Esetleg tehetsz a tejszínbe habfixálót felverés közben vagy több keményítőt, de nekem ennyi elég szokott lenni.Lehet, hogy a pudingot nem főzted elég sűrűre?Hirtelen ezek jutottak eszembe, remélem tudtam segíteni.<br />Üdv:<br />SzofiSzofihttps://www.blogger.com/profile/00431336264450783387noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1665356354582378631.post-64429769357608052032014-02-17T12:05:02.709+01:002014-02-17T12:05:02.709+01:00Szia Szofi! Megcsináltam a 2. változatot, nagyon f...Szia Szofi! Megcsináltam a 2. változatot, nagyon finom volt, de túl lágy volt, kifolyt a tortából, a lapok pedig elcsúsztak rajta - ill. egymáson. Mindent a leírás szerint csináltam, mi lehetett a gond, miért nem maradt meg a tortában a krém? Kihűtve tettem bele, egy sima csokis piskótába. Az unokahúgom szülinapi tortája volt...végül fogpiszkálókat kellett beleszúrnom, hogy ne csússzanak el a lapok és el tudjuk vinni a tortát. Viszont nagyon finom volt. Van ötleted mit kellene még beletenni, hogy legközelebb szilárd legyen? KösziGyöngyihttps://www.blogger.com/profile/03288004475632377973noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1665356354582378631.post-59670733680929439012013-06-17T07:53:51.267+02:002013-06-17T07:53:51.267+02:00Hasznos kis válogatás, köszönjük!!!!Hasznos kis válogatás, köszönjük!!!!iLDohttps://www.blogger.com/profile/18445810194460828321noreply@blogger.com