A Szofika Desszertműhely

Kedves Olvasóim!

Az utóbbi években nem volt túl aktív a blog. Ennek oka, hogy 2018. áprilisában megnyitott a Szofika Desszertműhely, Kecskemét első gluténmentes cukrászműhelye. Így a tortasütés teljesen átcsoportosult a Műhelybe, itthon már nem igazán szoktam sütni, ha készítek is magunknak valamit, azt a Műhelyben készítem el, ott minden sokkal egyszerűbb hozzá.
Alábbiakban hoztam pár képet a munkáimról, de akit érdekel napi szinten, milyen torták kerülnek ki a kezeim közül, ide kattintva tudja követni a Facebook oldalt. 
Instagramon is fent vagyok, ott még több torta-és desszertfotót találtok. 


Glutén-és cukormentes, IR-barát málnás csokitorta

Glutén-és cukormentes epres-vaníliakrémes máktorta

Ha szívesen olvasgatnátok a termékekről, rendelésről, akkor nézzetek szét honlapunkon, amire szintén nagyon büszke vagyok, mert Férjem készítette és tartja karban, fejleszti, szerintem nagyon szuper :)

Glutén-és cukormentes almás pite sajttorta

Szofika :) 

Ha pedig Kecskeméten jártok vagy errefelé éltek és szívesen megkóstolnátok valamelyik tortámat, rendelni ide kattintva tudtok. 


Vasárnap reggel a Műhelyben 

Gluténmentes klasszikus csokitorta karácsonyi díszben 

Barackos-diós-étcsokis isler 

Glutén-és cukormentes epertorta 

Gluténmentes trüffel Valentin-napra 

Visszatérve a blogra: szeretném a blogot életben tartani, így igyekszem a 2020-as évben rendszeresen új bejegyzéseket is hozni, figyeljétek a blog Facebook oldalát. 

Megjegyzések

  1. Gratulálok és sok sikert kívánok! Csak itt a blogodon tudlak követni majd figyelek:-))

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése