Ismerjük meg egymást!

Van most egy játék megint a blogok között. Én 3 kedves bloggertől, Markától, Ildi KOKKI-tól és Csigabigétől is megkaptam a stafétát. El kell árulnom magamról 7 dolgot, amit esetleg eddig nem tudtatok és ki kell jelölnöm 7 bloggert, aki majd ugyanezt megteszi. Lányok, köszönöm, hogy engem választottatok, igazán jólesik.
Mivel a játék rekord idő alatt terjedt a blogokon, ezennel továbbadni nem szeretném senkinek-remélem nem szabályellenes-, viszont a 7 dolgot megosztom magamról.


1. Imádok biciklizni-az én Zémmel együtt. Az idei nyári tervünk az lett volna, hogy Angliából Magyarországra tekerünk ( 2 hét, napi kb. 200 km lett volna), de sajnos Zé balesete miatt ez a program elhalasztódik.:(


2. Hipochonder vagyok és állandóan balesetek érnek...A kartonom a kecskeméti kórházban olyan vastag, mint egy 100 évesé. Agyrázkódások, H1N1, epegörcs, másodfokú égés, rándulások, ficamok, vágások, tetanuszok, térdműtét, bölcsességfog-műtét, hogy csak párat említsek.


3. Ő itt az egyik legeslegfontosabb ember az életemben, a nővérem, a Tündérsüti blog írója. Mi ketten utánozhatatlan páros vagyunk :)


4. Életem egyik legkatarktikusabb élménye az volt, mikor a 2012-es londoni olimpián kijutottam 3 kézilabda meccsre úgy, hogy csak kimentem a helyszínre és a meccs előtt félórával szereztem jegyet. Míg élek, nem felejtem el azt a hangulatot és érzést, ami a Magyarország-Izland férfi kézimeccsen volt.


5. Ő itt az én gyermekem, Luigi. Nem vagyok oda kutyákért, macskákért, semmilyen háziállatért, de a nimfapapagájokért élek-halok. Konkrétan egyért, Luigiért. Évek óta Anyuékkal ( a Mamáékkal) él, de még mindig a tenyeremből eszik ( szószerint :)) és reggel berepül az ágyba, mikor felébredünk.


6. Büszke vagyok rá, hogy én, aki valaha 8 évig láncdohányos voltam, a napokban lesz 1 éve, hogy nem dohányzom. Ez itt a reklám helye: noha felkaptam pár kilót, az életminőségem javult, nem vagyok beteges, sportolok és sokkal-sokkal jobban érzem magam:)
Ez a kép már a múlté:)


7. Igazi átalakulóművész vagyok-már ami a hajamat illeti. Szőkétől feketéig minden színű hajam volt már, de végre megtaláltam az igazit, a vöröset.:)


Nos, ennyi :) Egyébként a hétköznapokban egy olasz étteremben robotolok,de minden vágyam, hogy hamarosan visszatérhessek eredeti szakmámhoz, az idegenvezetéshez.Ez meg a 8., de erről nincs kép :)))

Szofi









Megjegyzések

  1. Jaj de jók a képek!!! Nem is gondoltam volna rólad hogy hipochonder vagy :)))
    Meg a papagájod is nagyon cuki <3 :))

    VálaszTörlés
  2. Okoztál meglepetést! :)) Jó ez a kis játék :) Hatalmas gratula a cigi lerakásához! Én már háromszor hagytam abba, de most is itt füstöl mellettem. :D Király vagy! :)

    VálaszTörlés
  3. Hat, ez szuper :) nagyon tetszik:) egy valamit, megjegyeznek a szoke sokkal jobban all:))

    VálaszTörlés
  4. Nagyon jó kis beszámolót kerekítettél! .)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése