Sunday, 11 August 2013

Mákos málnafagyi


Továbbra is tart a fagyi iránti szerelem. Ma délután is akartam, azonnal...Nem sok minden volt itthon, egy csomag darált mák a hűtőben, egy kis doboz fagyasztott málna meg némi krémsajt. Be a fagyigépbe és 10 perc múlva isteni finom, krémes, cukrászdákat megszégyenítő fagyi.  Ja, a málna-mák kombó nagyon tuti.:)


Hozzávalók:
15 dkg krémsajt ( Philadelphia)
70 gr fagyasztott málna
2 ek. darált mák
fél citrom leve
ízlés szerint cukor ( 2-3 ek.)


Elkészítés:
1. A hozzávalókat tegyük turmixgépbe és dolgozzuk simára.
2. Öntsük az alapot a fagyigépbe, és bízzuk rá a munkát.:)

Tipp:
1. Ha fagyasztott gyümölcsöt használunk, nem kell hűteni a fagyialapot, mehet azonnal a fagyigépbe-a tartály viszont legyen jóóó hideg, min. 24 óra a fagyasztóban előtte.



No comments:

Post a Comment