...tell me about yourself...

Elmaradásom bőven van, nemcsak kajákkal, hanem ezzel a díjjal is, amivel drága Emi lepett meg:) Mégegyszer, itt is nagyon köszönöm neki:) A szabály szerint 15 bloggernek kell továbbítani a díjat, ő azonban mindössze egynek adta tovább,és ez én voltam. Nagyon-nagyon jólesett:)

15 bloggernek én sem adom most tovább, Emihez hasonlóan én is egyet választok, aki úgy érzem nagyon közel áll hozzám, és noha még személyesen nem találkoztunk ( ami késik, nem múlik), mégis mindennapjaim része a blogja.Nyammm Zsófi, Te vagy:))))
A játék másik részeként el kell árulnom  7 dolgot magamról, amit eddig a blogon nem tudhattatok meg rólam. Hűűű, ez lehet, hogy nagyobb falat nekem,mint 15 embernek továbbadni. Lehet, hogy háromig sem jutok:))


1. A Szofika nevet kb. 10 éve nővéremtől kaptam, a Tankcsapdás Lukács Laci kutyája után.:)) Hogy miért, az hosszú sztori, de roppant megtisztelő a névválasztás,nem?:))Amíg a blogot el nem kezdtem írni, addig csak a nővérem hívott Szofikának. Amúgy Giuditta vagyok-na jó, Judit néven anyakönyveztek-, de maradjunk csak a Giudittánál.:)

2. Lassan már 3. éve élek Londonban, ami otthonról a legjobban hiányzik a családomon és az 1-2 barátomon kívül, az nem más, mint a kismadaram, Luigi. Voilá, itt is van ő, Luigi, anyával:))
Luigi egyébként egy kislány nimfapapagáj, aki hihetelen módon kötődik az emberekhez.


3. Végzettségemet tekintve idegenvezető vagyok, ezenkívül rendelkezem egy hasztalan orosz-olasz bölcsészdiplomával is.

4. Élek-halok Lady Gagáért :))), egy fotózás kedvéért még a bőrébe is bújtam.:)


5. Kedvenc gyümölcsöm a görögdinnye, kedvenc fagyim a pisztácia, kedvenc italom a Gintonic, alkohol nélkül meg az almalé:)

6. Hipochonder vagyok, a szó legnemesebb értelmében. Megszámlálhatatlan baleset, másodfokú égés, vágás, tetanusz,agyrázkódás, sertésinfluenza, műtét lelhető fel a kecskeméti kórházban a kartonomban.

7. Amikor majd egyszer eljön a nagy pillanat, hogy meggazdagszom vagy nyerek a lottón, a nővéremmel nyitunk egy vendéglátó egységet-hogy pontosan mit, az egyenlőre titok:)

Megjegyzések

  1. Nagyon-nagyon köszönöm, jajj de örülök tőled nekem ennek:) Megtisztelve érzem magam:) Alig várom, hogy haza gyere mááár a nyáron! Szuper volt megtudni rólad 7 titkos dolgot, nekem is jó nehéz lesz ezt abszorválni. Köszi:P Ez a kismadár nagyon édes:) Gaga fotó brutál!

    VálaszTörlés
  2. Jó, hogy ilyen sok mindent megtudtunk rólad!:) Cuki a kis madárkád is!

    VálaszTörlés
  3. Még egyszer szívesen és részemről nagyon megérdemelted:) Jó volt olvasni rólad és megtudni kis részét annak, hogy ki is rejtőzik a sok remek alkotás mögött! A Lady Gaga-s fotó tényleg nem piskóta:))

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése