Őszibarackos-mangós-mascarponés pohárkrém

Nem is mentegetőzöm, eltűntem, megint...De most visszatértem ezzel a remek kis desszerttel, amihez Nyammm Zsófim szolgáltatta az alapötletet :))
Valóban jópofák ezek a pohárkrémek, pikk-pakk megvannak és akár azonnal is fogyaszthatók, kivéve ezt,mivel a piskóta miatt várni kell vele 1-2 órát, hogy megpuhuljon.


Hozzávalók 2 nagy pohárhoz:

kb. 10 db babapiskóta
25 dkg mascarpone
porcukor 
1 mangó
1 konzerv őszibarack, levével együtt

Elkészítés:
1. A mascarponét keverjük simára annyi porcukorral, amennyire édesen szeretnénk a krémet.
2. A mangót hámozzuk meg, vágjuk kis kockákra.
3. Az őszibarackkal együtt botmixerrel pürésítsük.
4. A pohár alját béleljük ki babapiskótával, majd borítsuk be mascarponéval. Erre öntsünk az őszibarackos-mangópüréből. Ezután ismét babapiskóta, mascarponé, püré.
5. Néhány órára tegyük hűtőbe.





Megjegyzések

  1. mmmmm....az a babapiskóta, nekem, hogy is maradhatott ki?!:) Kell együtt alkotnunk máááár:)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése