Juszt is hozzászólok!


A héten zajlik a "Juszt is hozzászólok" mozgalom a blogokon. Ha tetszik-vagy ha nem akkor is, szóljunk hozzá!!Lépjünk ki a félhomályból, mondjuk el véleményünket a posztokról-akár pozitív, akár negatív:)
Lopd el a képet, ha Te is beszállsz a mozgalomba!!!

Megjegyzések

  1. Én elloptam a képet és a szöveget is!Most hozzá is szóltam :-)))

    VálaszTörlés
  2. Igazából szerintem a blog-hozzászólásoknak nem biztos, hogy kedvez, ha facebook-on is közzéteszik a bloggerek, hogy új bejegyzés született (legalábbis én mióta OTT is olvaslak Judikám, általában ITT elolvasom a teljes post-ot, majd OTT szólok hozzá... de lehet, hogy csak én csinálom így :)). További hasznos és élvezetes konyhatündérkedést - és erről sok-sok blogbejegyzést kívánok neked, puszillak :)!

    VálaszTörlés
  3. Igen Henikém, ezt már Anyu is mondta. De nekem akarom a facebookos group-ot megszüntetni, az azért milyen már...Én örülök ennyi hozzászólásnak is, ami van, csak tudod, kíváncsi az ember, hogy mégis ki volt az a sokezer látogató :)

    VálaszTörlés
  4. Én nagyon hozzászólós fajta vagyok, ezért nehezen is viselem, hogy a sok napi látogató ellenére megjegyzés szinte sosem érkezik. Igaz FB-ra feltöltött képeimhez vannak hozzászólók, szóval lehet abban valami, amit írtok.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése