Saturday, 27 August 2011

Lazacos-újhagymás spagetti


Különösebb sztori ehhez a pastához most nem fűződik,  10 perc alatt összedobhat finom kis ebéd vagy vacsi:)

Hozzávalók:
fél csomag spagetti
1 csokor ( 7 szál) újhagyma
10 dkg aprított füstölt lazac
1 dl tejszín
krémsajt (Philadelphia)
diónyi vaj, bors


Elkészítés:
1.A tésztát a szokásos módon kifőzzük.
2. Egy serpenyőben diónyi vajat hevítünk és pár perc alatt megdinszteljük rajta a karikákra vágott újhagymát.
3. Hozzáadjuk a füstölt lazacot, fehéredésig pirítjuk. Picit borsozzuk, sózni nem kell, mert a lazac elég sós.
4. Hozzádjuk a krémsajtot  és a tejszínt és sűrűre főzzük.
5. Összeforgatjuk a kifőtt tésztával és voilá, nem volt több, mint 10 perc:)



No comments:

Post a Comment