Monday, 10 January 2011

Kakaspörkölt


Ez az az étel, amivel én sosem próbálkoznék. Anyu megcsinálta helyettem.:)
Hozzávalók:
1 kakas vastagabb alkatrészei ( comb,szárny,mell,máj)
étolaj
1 nagy vöröshagyma
pirospaprika,só,őrölt bors, pirosarany
gulyáskrém
zöldpaprika,paradicsom

Elkészítés:
1.Olajon megfonnyasztjuk a hagymát,rátesszük a húsokat,kicsit átpirítjuk.
2.Pirospaprikával megszórjuk, felöntjük vízzel.Sózzuk,borsozzuk.
3.Amikor a hús félpuhára főtt, beletesszük a paprikát,paradicsomot, gulyáskrémet,pirosaranyat,egyéb fűszereket.
4.Tésztával vagy nokedlival,kapros-túrós csuszával kínáljuk.

No comments:

Post a Comment