Monday, 29 November 2010

Brokkolis-krémsajtos spagetti

Tengett-lengett a hűtőben egy fél fej brokkoli. Valami kimondottan brokkolis kajához kevés, de egy spagettihez pont elég.

Hozzávalók:
fél fej brokkoli
15 dkg spagetti
2 ek. natúr, ízesítetlen krémsajt 
reszelt sajt
só, bors, vegeta

Elkészítés:
1. Sós vízben főzzük ki a tésztát.
2.Vegetás vízben főzzük puhára a rózsáira szedett brokkolit. Ha kész, szűrjük le és vágjuk apró darabokra, az sem baj, ha szétmállik.
3. A tésztát szűrjük le és tegyük vissza abba az edénybe, amelyikben kifőztük. Tegyük rá a krémsajtot és a brokkolidarabkákat és pár percig kevergessük kislángon.Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.
4.Reszelt sajt mehet a tetejére.



No comments:

Post a Comment