Wednesday, 20 October 2010

Lazacos-spenotos makaroni

Regota tudom, hogy a lazac es a spenot jo baratok. Most egy gyors teszta erejeig osszeeresztettem oket.
Hozzavalok: 12 dkg apritott fustolt lazac
1 csokor spenot 
25dkg makaroni teszta (bucatini)
1,5 dl creme fraiche
citromle
so, bors, olivaolaj
Elkeszites:
1. Kifoztem a tesztat.
2. Keves olivaolajra radobtam a lazacot es a megtisztitott spenotot. Nehany percig piritottam, amig a lazac ki nem feheredett es a spenot ossze nem esett.
3. Nagyon picit soztam,borsoztam, majd raontottem a creme fraiche-t. 
4. Osszeforraltam, majd belefacsartam egy negyed citrom levet. 
5. Vegul hozzaontottem a kifott makaronit, jol osszeorgattam es talaltam. 

No comments:

Post a Comment